KONTAKT KLINIKKEN

Tandlæge Viby

Hvis du leder efter en tandlæge nær Viby, vil Tandlægerne Ivident meget gerne sørge for, at du får lov at beholde dit kønne smil så længe som muligt. Vi holder til i rummelige og lyse lokaler, som sammen med personalets varme, tålmodighed og professionalisme danner rammen om vores klinik i Aarhus.

Vores veluddannede tandlæger og resten af vores dygtige og engagerede personale står klar til at imødekomme næsten alle dine behov for kompetent tandlægebehandling. Samtidig vægter vi behagelig og tillidsvækkende behandling højt hos Ivident, og derfor kan du sagtens aflægge klinikken et besøg med ro i maven – også selv hvis du lider af tandlægeskræk.

Vi holder åbent for nye patienter, der søger at skifte til en tandlæge tæt på Viby. Og vi hjælper gerne med at få flyttet din journal fra din gamle tandlæge, så dit tandlægeskift forløber nemt og ubesværet.

Klinikken ligger centralt i Aarhus og er nem at nå med både bil og offentlig transport. Vi er ligeledes et fornuftigt valg, hvis du vil være patient hos en professionel og nænsom tandlæge i nærheden af Viby.

En tandlæge tæt på Viby til alle behandlinger

Hos Tandlægerne Ivident udfører vi en bred vifte af almindelige og komplicerede tandlægebehandlinger. Du kan således benytte vores kompetencer og viden til at få udført alt fra eftersyn og tandrens over parodontosebehandling og rodbehandling til større behandlinger med tandbroer, tandkroner og tandimplantater.

Vi besidder hver især den nyeste viden inden for faget og holder os løbende opdateret med, hvad der sker i tandlægebranchen. Dermed er du altid sikret en optimal og moderne behandling, når du vælger os som din tandlæge i nærheden af Viby.

Klinikken er forsynet med tidssvarende udstyr, der gør vores behandlinger både effektive og smertefri. Vi tilbyder desuden forskellige bedøvelsesmetoder samt akupunktur mod smerter, tandlægeskræk og en række øvrige problemer.

Bussen kan bringe dig til tandklinikken i Århus

Du finder os på Banegårdspladsen 4 i det centrale Aarhus. Tandlægeklinikken er nem at komme til fra Viby, da bus 1A, 14 samt 200 stopper alle tæt på adressen.

Hvis du vil bestille tid, ønsker at være patient, eller hvis der er yderligere ting, du vil have svar på, skal du være meget velkommen til at tage kontakt til Tandlægerne Ivident. Vores mål er, at du føler dig tryg, når du er på klinikken – og at du er tilfreds med resultatet, når du går igen. Derfor giver vi os selvfølgelig også gerne tid til at svare på eventuelle spørgsmål, inden du tager turen til tandlægen fra Viby.

Find vej – Tandlægerne Ivident i Århus nær Viby

Hvis du er på cykel, gå ben eller i bil kan du bruge Google maps til at finde vej til vores Tandlægeklinik i Århus.

Se vores præsentationsvideo

Tryk afspil og se præsentationsvideoen af vores klinik.

Er du på udkig efter en tandlæge i Aarhus, håber vi at høre fra dig!

Kontakt

Tandlægerne Ivident I/S
Banegårdspladsen 4
8000 Aarhus C

86 12 22 21
info@ivident.dk

Åbningstider

Mandag 8.00 - 17.00
Tirsdag 8.00 - 17.00
Onsdag 8.00 - 18.00
Torsdag 8.00 - 17.00
Fredag 8.00 - 15.30

 

Vi har mange kunder fra:

Brabrand

Højbjerg

Viby

Trøjborg

 

Sitemap

×

Menu

Ring til os

Bliv kontaktet
Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigs muligt.
[buttons]