KONTAKT KLINIKKEN

Tandlæge Trøjborg

Er du på udkig efter en tandlæge tæt på Trøjborg? Så er du velkommen hos Tandlægerne Ivident. Vi ligger centralt på Banegårdspladsen 4 i Aarhus med gode transportmuligheder for dig, der tager turen til tandlægen fra Trøjborg.

På klinikken vil du blive behandlet af tandlæger med masser af erfaring, som er i stand til at diagnosticere og behandle de problemer, du står med. Vi er dedikerede og vil gøre alt for, at du får en behagelig oplevelse, når du besøger vores klinik med behov for en kompetent tandlæge i nærheden af Trøjborg.

Du skal være velkommen til at tage kontakt til os, hvis du ønsker at bestille tid, eller hvis du har spørgsmål, som du har brug for at få besvaret på forhånd. Vi har altid plads til nye patienter i klinikken, og vi tager selvfølgelig også gerne imod dig, som ønsker at være patient hos en rar tandlæge tæt på Trøjborg.

Moderne tandlæge nær Trøjborg med patienterne i centrum

Hos Tandlægerne Ivident samler vi på tilfredse og trygge patienter. Derfor vægter vi skånsomme behandlinger, gode resultater og positive oplevelser højt.

Enhver behandling tager udgangspunkt i personalets omfattende viden om de nyeste metoder og teknikker inden for tandlægefaget. Dermed er du garanteret optimale og langvarige resultater, når du vælger Tandlægerne Ivident som din foretrukne tandlæge ved Trøjborg. På klinikken bruger vi desuden ingen giftige kemikalier i vores behandlinger. Vi anvender for eksempel digital røntgen, og dermed bliver både miljø, personale og patienter skånet for skadelige kemikalier.

Ikke mindst har vi stort tandlægeskræk. Derfor har vi blandt andet installeret en skærm over tandlægestolen, som viser, hvad vi laver i din mund. Dermed kan du altid følge med undervejs. Vi gør i øvrigt altid vores yderste for at tilpasse vores behandling til lige netop dine behov og ønsker. Hos Tandlægerne Ivident har vi patienterne i centrum.

Offentlig transport lige Tandlægerne Ivident

Tandlægerne Ivident er med vores centrale placering i Aarhus et oplagt valg for dig, der søger en tandlæge, som ligger tæt på Trøjborg, og som samtidig er let at nå med offentlig transport fra hele Aarhus. Fra Trøjborg går bus 15, 17, 18 og 20, der alle stopper tæt på Banegårdspladsen 4, hvor Ivident hører til.

Hvis du har brug for at blive flyttet fra en anden tandlæge, kan du blot kontakte os – så hjælper vi med at få flyttet journalen. På den måde sørger vi for, at du får den bedste behandling allerede fra første besøg. Vi giver naturligvis gratis rådgivning og gratis prisoverslag på dine behandlinger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores metoder, eller hvis du vil være patient i klinikken.

Find vej fra Trøjborg til vores tandlæge klinik i Århus

Brug linket forneden til at bus, metro eller tog til vores adresse i Århus

Du finder os her – Tandlæge i Århus nær Trøjborg

Hvis du er på cykel, gå ben eller i bil kan du bruge Google maps til at finde vej til vores Tandlæge klinik i Århus

Se vores præsentationsvideo

Tryk afspil og se præsentationsvideoen af vores klinik.

Er du på udkig efter en tandlæge i Aarhus, håber vi at høre fra dig!

Kontakt

Tandlægerne Ivident I/S
Banegårdspladsen 4
8000 Aarhus C

86 12 22 21
info@ivident.dk

Åbningstider

Mandag 8.00 - 17.00
Tirsdag 8.00 - 17.00
Onsdag 8.00 - 18.00
Torsdag 8.00 - 17.00
Fredag 8.00 - 15.30

 

Vi har mange kunder fra:

Brabrand

Højbjerg

Viby

Trøjborg

 

Sitemap

×

Menu

Ring til os

Bliv kontaktet
Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigs muligt.
[buttons]