KONTAKT KLINIKKEN

Tandlæge Højbjerg

Søger du en tandlæge ikke for langt fra Højberg? Så er Tandlægerne Ivident måske det rette sted for dig.

Hos os bliver du behandlet af motiverede og fagligt dygtige medarbejdere, som er klar til at tage hånd om dig og imødekomme lige netop dine behov for kompetent tandbehandling. Vi er udstyret med den nyeste viden inden for feltet samt viljen til at hjælpe.

Tandlægerne Ivident har adresse på Banegårdspladsen 4 midt i Aarhus. Med vores centrale placering og vores høje service- og kompetenceniveau er vi et oplagt valg for dig, der er på udkig efter en behagelig og tillidsvækkende tandlæge tæt på Højbjerg.

Vores mål er at gøre dig tilfreds. Hvis du vil høre om andre patienters oplevelser hos Ivident, kan du klikke her og læse mere. Måske vil du også være patient i vores tandlægeklinik nær Højbjerg? I så fald håber vi på at høre fra dig.

Tandlæge ved Højbjerg – behandlinger til ethvert behov

Vi tilbyder en lang række behandlinger i vores tandlægeklinik nær Højbjerg – lige fra de almindelige eftersyn, som skal hjælpe med at holde din tænder sunde og stærke, til parodontosebehandling samt behandling med tandkroner, tandbroer og tandimplantater.

Klinikken er forsynet med tidssvarende udstyr, og vores veluddannede personale holder sig altid opdateret med den nyeste viden inden for tandlægefaget, så du altid er sikret en kompetent og moderne behandling – uden smerter og ubehag. Vi er ligeledes gearet til at imødekomme næsten alle dine behov for professionel og nænsom tandlægebehandling nær Højbjerg.

Stor erfaring med tandlægeskræk

Hos Tandlægerne Ivident har vi stor erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk. Vi ved, at mange frygter at gå til tandlægen, fordi de har haft en dårlig oplevelse tidligere i livet og derfor har tilegnet sig en negativ opfattelse af tandlæger og tandklinikker.

Det vil vi gerne lave om på. Derfor tager vi selvfølgelig ekstra hensyn, hvis du er utilpas ved at lægge dig til rette i tandlægestolen. Behandlingen foregår naturligvis i det tempo, som passer dig, og vi giver os gerne tid til at forklare undervejs, så du ikke skal føle uvished om noget. Og du kan ovenikøbet følge med i alt, hvad vi laver, på skærmen over tandlægestolen.

Hvis du vil møde os inden et eftersyn, er du velkommen til at komme forbi klinikken til et uforpligtende besøg. Vi glæder os til at møde dig, og vi vil gøre vores yderste for, at du føler dig tilpas, når du vælger os som din tandlæge tæt på Højbjerg.

Kontakt os i dag, og hør nærmere.

Tager du det offentlige fra Højbjerg til vores tandlægeklinik i Århus?

Så kan du tage både bus 18 og 100, der vil tage dig hen til tandklinikken.

Brug eventuelt linket forneden til at bus, metro eller tog til vores adresse i Århus

Tandlægerne Ivident i Århus nær Højbjerg

Hvis du er på cykel, gå ben eller i bil kan du bruge Google maps til at finde vej til vores Tandlæge klinik i Århus

Se vores præsentationsvideo

Tryk afspil og se præsentationsvideoen af vores klinik.

Er du på udkig efter en tandlæge i Aarhus, håber vi at høre fra dig!

Kontakt

Tandlægerne Ivident I/S
Banegårdspladsen 4
8000 Aarhus C

86 12 22 21
info@ivident.dk

Åbningstider

Mandag 8.00 - 17.00
Tirsdag 8.00 - 17.00
Onsdag 8.00 - 18.00
Torsdag 8.00 - 17.00
Fredag 8.00 - 15.30

 

Vi har mange kunder fra:

Brabrand

Højbjerg

Viby

Trøjborg

 

Sitemap

×

Menu

Ring til os

Bliv kontaktet
Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigs muligt.
[buttons]