KONTAKT KLINIKKEN

Tandlæge Brabrand

Hvis du leder efter en tandlæge nær Brabrand, er Tandlægerne Ivident klar til at hjælpe med at holde dine tænder sunde og flotte. Vi har et hold af motiverede medarbejdere, der vil gøre alt for at gøre dig glad og tilfreds – og for at holde dine tænder sunde og stærke hele livet.

Vores medarbejdere er veluddannede og besidder den nyeste viden inden for branchen, og du er ligeledes sikret de bedste resultater. Vi tilbyder en bred vifte af både almindelige og komplicerede behandlinger, så du kan få samlet alle dine behov for tandlægebehandling ved Brabrand ét og samme sted.

Vi holder til i charmerende og rummelige lokaler på Banegårdspladsen 4 i det centrale Aarhus – lige ved Banegården. Dermed er vi nemme at komme til og et oplagt valg, hvis du ønsker at være patient hos en tandlæge tæt på Brabrand.

Vi håber at høre fra dig!

Tandlæge nær Brabrand med tid til dig

Hos Tandlægerne Ivident gør vi en dyd ud af at skabe forhold, der gør vores patienter trygge, og vi giver os gerne ekstra tid til at gøre dit besøg så behageligt som muligt. Vi møder mange patienter med tandlægeskræk i vores arbejde som tandlæger nær Brabrand, og derfor har vi også stor forståelse for den nervøsitet, som mange oplever ved at gå til tandlægen.

Af samme grund har vi installeret en skærm over tandlægestolen, så du kan altid kan følge med i behandlingen undervejs. Det er vigtigt for os, at du føler dig velinformeret og ikke føler, at vi prøver at skjule noget, når du vælger os som din lokale tandlæge i Aarhus tæt på Brabrand. Vi bestræber os i øvrigt på at udføre smertefri behandling – hver gang.

Selvfølgelig lytter vi også til dine ønsker, ligesom vi altid vil forsøge at tilpasse vores behandling efter dine behov. Tillidsvækkende behandling med tid til dig er en vigtig del af vores målsætning hos Tandlægerne Ivident.

Nemt at komme med det offentlige til vores tandlæge klinik i Århus nær Brabrand.

Det er nemt at komme til vores tandlægeklinik med det offentlige. Du kan enten tage bus 12 eller 113, der begge stopper tæt ved tandklinikken. I bygningen finder du desuden elevator lige til døren.

Vi hører gerne fra dig, hvis du vil være patient hos en tandlæge tæt på Brabrand, der har fokus på kompetent og tillidsvækkende behandling. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Rejseplan til vores tandlæge klinik i Århus

Brug eventuelt linket forneden til at bus, metro eller tog til vores adresse i Århus

Du finder os her – Tandlæge i Århus nær Brabrand

Hvis du er på cykel, gåben eller i bil kan du bruge Google maps til at finde vej til vores Tandlæge klinik i Århus

Se vores præsentationsvideo

Tryk afspil og se præsentationsvideoen af vores klinik.

Er du på udkig efter en tandlæge i Aarhus, håber vi at høre fra dig!

Kontakt

Tandlægerne Ivident I/S
Banegårdspladsen 4
8000 Aarhus C

86 12 22 21
info@ivident.dk

Åbningstider

Mandag 8.00 - 17.00
Tirsdag 8.00 - 17.00
Onsdag 8.00 - 18.00
Torsdag 8.00 - 17.00
Fredag 8.00 - 15.30

 

Vi har mange kunder fra:

Brabrand

Højbjerg

Viby

Trøjborg

 

Sitemap

×

Menu

Ring til os

Bliv kontaktet
Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigs muligt.
[buttons]