info@ivident.dk | Ring på 78 77 17 12

KONTAKT KLINIKKEN

Tandlæge Banegårdspladsen Århus

Tandlægen på Banegårdspladsen

Der kan være mange forskellige årsager til, at du som patient vælger at søge ny tandlæge. Måske føler du ikke, at din tandlæge lytter ordentligt til dine behov, måske har du haft en ubehagelig oplevelse hos din tidligere tandlæge, eller måske er du flyttet til en ny by. Hvad end årsagen er, er der mange oplagte årsager til at vælge Ivident i Aarhus som din nye tandlæge. Udover det faktum at tandlæger selvfølgelig skal være kompetente og professionelle, betyder klinikken og dennes placering også utrolig meget, og det er her Ivident vinder stort. Klinikken er nemlig praktisk placeret på Banegårdspladsen 4, på hjørnet af Strøget i Aarhus, og består af hele 320 kvadratmeter med elevator lige til døren.

Hvem er Ivident Tandlæge?

Ivident er en moderne tandlægeklinik i hjertet af Aarhus, hvis vigtigste mission er at give dig en god oplevelse uanset om du er ung og har flotte, skinnende tænder eller om du er gammel og har gebis. Alle fortjener et sundt smil – lige meget alder. Vi er et stort og erfarent team bestående af tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og en receptionister, som alle arbejder hårdt på at yde den bedste service til hver enkelte kunde. Hos os gælder det nemlig ikke bare om at få flest mulig kunder gennem systemet, men om at lytte til den enkelte patient, og være med til at opfylde han/hendes ønsker og drømme.

Vi ved, at mange danskere lider af tandlægeskræk, og dette arbejder vi hårdt på at komme til livs, bl.a. ved give vores patienter mulighed for at følge med i hvad der sker i deres mund gennem en skærm, der hænger lige over tandlægestolen. Dette kan for mange skabe en følelse af tryghed og tillid til tandlægen, som kan give ro i sindet hos folk, der lider af odontofobi.

Hvad kan vi tilbyde, som tandlæge på Banegårdspladsen?

Ivident tager gerne imod nye patienter, overlad du blot papirarbejdet til os, og så sørger vi for at få overflyttet dig til vores klinik. Som ny patient tilbyder vi dig gratis rådgivning samt gratis plan og prisoverslag for dine kommende behandling, så du ved hvad du kan forvente af os. Vi udfører stort set alle behandlinger, lige fra almindelig forebyggende tandpleje til kroner og broer. Hvis det er nødvendigt med røntgenbilleder, bruger vi desuden udelukkende digital røntgen, så du undgår farlige kemikalier – en metode der både er god for dig og miljøet.

Her finder du os

Du finder vores hyggelige klinik på Banegårdspladsen 4, på hjørnet af Strøget i Aarhus. Klinikkens placering, lige overfor banegården, kan altså ikke blive mere central, og adressen nås nemt med både bil og offentlig transport. Hvis du kommer i bil er der rig mulighed for at parkere ved stormagasinet Bruuns Galleri, hvorfra du let kan gå til vores klinik. Det allernemmeste er dog at benytte offentlig transport, tag toget til Aarhus Hovedbanegård, kryds fodgængerfeltet og træd ind i vores klinik. Nemmere og mere centralt bliver det ikke, så nu er der absolut ingen undskyldning for at at blive væk fra tandlægekonsultationerne.

Se hvad vores kunder synes om Tandlægerne Ivident

Anmeldelse af Tandlægerne Ivident

Adressen på vores tandlægeklinik nær Banegårdspladsen

Vi har adresse få meter fra Banegårdspladsen i Århus. Det er let tilgændeligt og nemt at finde. i kan finde kort forneden med præcis placering.

Se vores præsentationsvideo

Tryk afspil og se præsentationsvideoen af vores klinik.

Er du på udkig efter en tandlæge i Aarhus, håber vi at høre fra dig!

Kontakt

Tandlægerne Ivident I/S
Banegårdspladsen 4
8000 Aarhus C

T: 78 77 17 12
M: info@ivident.dk

Åbningstider

×

Menu

Ring til os

Bliv kontaktet
Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigs muligt.
[buttons]