KONTAKT KLINIKKEN

Profil

Vi har klinik på hjørnet af Banegårdspladsen og Strøget. En beliggenhed med stor tradition for tandbehandling, idet der siden komplekset omkring Hovedbanegården blev bygget for ca. 100 år siden, har været tandklinik netop her.

Klinikken strækker sig i dag over hele 3. sal, og vi råder over 320 m2 med elevator lige til døren. Netop charmen i de gamle lokaler går her smukt hånd i hånd med moderne klinikudrustning, og giver en rar, varm ramme som både patienter og vi, der arbejder her, fornemmer.

Du bliver fri for giftige kemikalier

Du skal have smukke tænder, men samtidig passe på miljøet. Derfor bruger vi digital røntgen. Billederne er af høj kvalitet, og der følger ingen giftige kemikalier med. På den måde kommer vi alle til at smile. Metoden er nemlig god for både dig, miljøet og os.

Du kan følge med på skærmen

Du kender sikkert fornemmelsen af, at du slet ikke ved, hvad tandlægen laver inde i din mund. Hos os har vi ingen hemmeligheder. Så når du har lyst til at følge vejen til dit nye smil, kan du se med på skærmen lige over tandlægestolen.

Livslang læring

Hos os møder du altid motiverede medarbejdere, der har den nyeste, opdaterede viden, som du kan benytte dig af, og vi er altid klar til at tage os af din sundhed

Klinikassistenten er den medarbejder, du møder oftest på klinikken, og hun er uddannet til at tage sig af de mest almindelige opgaver du måtte stille os.

Når der er sygdomme i din mund, tager tandplejeren over og hjælper dig med at forebygge og undgå lidelser.

Tandlægens opgave er at genopbygge eller erstatte ødelagte tænder og kæber, når sygdom eller ulykker har taget overhånd.

Se vores præsentationsvideo

Tryk afspil og se præsentationsvideoen af vores klinik.

Er du på udkig efter en tandlæge i Aarhus, håber vi at høre fra dig!

Kontakt

Tandlægerne Ivident I/S
Banegårdspladsen 4
8000 Aarhus C

86 12 22 21
info@ivident.dk

Åbningstider

Mandag 8.00 - 17.00
Tirsdag 8.00 - 17.00
Onsdag 8.00 - 18.00
Torsdag 8.00 - 17.00
Fredag 8.00 - 15.30

 

Vi har mange kunder fra:

Brabrand

Højbjerg

Viby

Trøjborg

 

Sitemap

×

Menu

Ring til os

Bliv kontaktet
Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigs muligt.
[buttons]