KONTAKT KLINIKKEN

Hvad siger kunderne om vores arbejde?

Jeg har i mange år lidt af tandlægeskræk. Ikke så meget for selve behandlingen, men de indledende øvelser, hvor tandlægen med sine spidse instrumenter har tjekket for huller o.lign.Husker tydeligt hvordan instrumentet bevægede sig fra tand til tand, for så pludselig at blive trukket tilbage til et ekstra tjek og skraben, før man endelig fik dommen – For det meste ”nul huller” – men altid en tandrensning, som ikke var min favorit.

For et par år siden fik jeg så en ny tandlæge hos Ivident – nye ansigter og nye arbejdsgange og det var lige, hvad der skulle til for mig.

Min nye tandlæge Inger Vinther har sammen med sin klinikassistent Gitte gjort mine tandlægebesøg – ikke til en fest, det sker aldrig – men til noget, jeg ikke frygter og ikke tænker nærmere over.

Som en ekstra bonus ser jeg nu frem til den tidligere så frygtede tandrensning – her er det Bente, som er tandplejer, der blidt og nænsomt sørger for den ting. Endda så godt, at jeg nu har aftalt at få det gjort hver 3. måned.

Lisbet Bøgelund, Aarhus den 30. november 2015

Selvtidlliden kom tilbage

I dag smiler Mogens selvsikkert til verden, men i mange år var der bestemt ikke smil på Mogens’ læber. Det manglende smil skyldtes løse og skæve tænder, som smittede af på både humøret og selvtilliden, der bestemt ikke var i top.

Mogens valgte at få lavet en fotosimulation, der giver et præcist billede af, hvordan de nye tænder vil forandre ansigtet. Billederne gjorde udslaget, og Mogens var ikke længe om at beslutte sig for at få nye, faste tænder på en time. Så Mogens fik ikke blot nye tænder, men en helt ny livsglæde, som han er klar til at dele med resten af verden.

Mogens Knudsen

Nye Tænder gav nyt livsmod

I dag har Edith et stort smil på læben, når hun tager en bid af isen med chokoladeovertræk. Men sådan har det ikke altid været. For kort tid siden vejede Edith bare 38 kilo, og livskvaliteten var helt i bund. Årsagen var en løs protese, som gav ondt i gummerne og store problemer med at spise. Men så besluttede Edith at tage skeen i den anden hånd og gøre noget ved problemerne.

Edith valgte at få faste tænder på en time. I dag er livskvaliteten vendt tilbage, og Edith har igen fået en fin facon på kinderne.

Edith

Protesen stjal talen

Ordene ville ikke længere vende rigtigt i munden, så Erik mistede lysten til at rejse rundt i verden for at holde foredrag. Erik på 70 år havde fået protese, men det fungerede bare ikke rigtigt. Så Erik valgte at give sig selv nye, faste tænder i julegave. Løsningen blev nye tænder på en time. Så nu er en livsglad Erik igen i fuld gang med at holde foredrag og nyde livet.

Erik Pedersen

Høj grad af professionalisme, tryghed og nærvær.

Jeg vil gerne give mine bedste anbefalinger til tandlæge Inger Vinther og hendes medarbejdere.

Fra første færd man kommer ind i klinikken er man omgivet af varme og kærligt nærvær og glemmer alt om tandlægeskræk, ifald man skulle lide af dette ubehag.

For mig er tandlægebesøg afløst af en tryghed som er gældende både i forbindelse med selve tandbehandlingen der bliver udført med største professionalisme af Inger Vinther, men også af personalet i sin helhed fra tandlægeassistenter, tandplejere og administrative medarbejdere der er professionelle i arbejdet samtidig med at vise et godt humør og glade smil.

Med venlig hilsen.

Marianne Madsen

Aarhus’ bedste tandlæge!

Jeg er ikke den mest grundige til at passe på mine tænder, jeg har haft stort set alle slags tandbøjler og fået hevet adskillige tænder ud pga. pladsmangel – og jeg har altid været utryg ved tandlæger…

Netop derfor vil jeg gerne anbefale tandlæge Inger Vinther, den utrolig venlige og grundige tandplejer og den altid søde klinikassistent! Jeg har kun haft gode oplevelser ved besøg hos dem – selv når jeg har haft huller. De tager sig god tid, også til at forklare, hvad de gør, og jeg føler mig meget tryg undervejs – hvilket betyder meget for mig i den situation.

Andre tandlæger og -klinikker har aldrig givet mig den samme gode og meget personlige service, og jeg har aldrig haft lyst til at vende tilbage til en tandlæge før nu.

Astrid Madsen

Tandlægearbejde af højeste kvalitet

Man føler sig helt tryg her. Man får en udførlig rådgivning og kvaliteten af det udførte arbejde er i top. Medarbejderne er meget hensynsfulde og behagelige.

Min erfaring bygger for det meste på Birgit i receptionen, tandplejer Bende og tandlæge Inger plus assistent som alle er eminent gode.
Hvis jeg skulle vende tilbage til England ville jeg fortsætte med at komme her for mine halvårlige tandlægebesøg.

At tandlægeregninger i DK kan virke på den høje side skyldes ene og alene det faktum at velfærdsstaten herhjemme, til trods for høje skatter, halter lidt bagefter (beskeden sygesikringsandel).

Peter Wheadon

Særdeles tillidsvækkende

Selv om jeg lider af tandlægeskræk, så var den oplevelse som jeg fik hos Ivident meget positiv. Dels fik jeg en meget behagelig behandling, hvor jeg fortløbende blev orienteret om behandlingen, og dels føler jeg at jeg har fået den nødvendige behandling og ikke andet. Jeg kommer igen.

Bent Ludvigsen

Læs flere gode patienthistorier

Mere moderne måde

Der var jo ikke noget, der gjorde ondt

Du er i gang med en rodbehandling. Hvordan synes du det går?

Det er nok svært at sige, før jeg ved, om den er blevet helt i orden. Fordi, ellers synes jeg da, det er helt fantastisk, hvis det kan gøres på to gange, det må jeg godt nok sige.

Det var sådan en lidt mere moderne, kunne jeg godt fornemme, måde at gøre det på end det, jeg ellers har været vant til. Det, jeg synes var fint, det var da, hvis det kan ordnes på to behandlinger. Det synes jeg var meget fint.

Kan du anbefale behandlingen til andre?

Ja, det er da helt sikkert. Helt sikkert. Jeg synes, det var en fin behandling. Hvis ellers den har taget problemet, så synes jeg, det var fantastisk, at kunne gøre det på den måde der, det synes jeg, det var. Fordi der var jo ikke noget, der gjorde ondt eller noget.

Kirsten Præstiin
Fysioterapeut, Juelsminde

Ny tand

Hvad synes du om din nye krone?

Jamen, jeg er meget tilfreds, den passede fint og alt muligt.

Jeg fik en ny tand, og den passede med det samme. Meget tilfredsstillende. Jeg kan bestemt anbefale behandlingen til andre.

Carl Skjellerup Christensen, 69 år
Århus C

Livskvalitet

Det fungerer

Når man er i den alder, jeg er i, og hvis der er noget i tandsættet, der ikke fungerer, så har jeg den holdning, at så skal det bare laves. Jeg har fået lavet det, jeg ønskede. Det bedste er, at ens tandsæt fungerer optimalt. Det har ikke noget med kosmetik at gøre.

Jeg vil da anbefale behandlingen. For mig er det en stor del af ens livskvalitet, at ens tandsæt det fungerer.

Knud Erik Mosegaard Pedersen, 58 år
Uddannelseskonsulent, Randers

Dumt at lade være

En ting er, hvad bevidstheden siger. En anden ting er, hvad ens følelser siger til en. Det er oppe i det røde felt.

Når kortet kommer

Hvis der ikke er nogen tid på, så er jeg jo slem til at få det skudt ud i det uvisse, om jeg kommer afsted, fordi det kan jeg bestille i næste uge, jeg har ikke lige lyst i denne her uge, jeg bestiller i næste uge, og så lige pludselig glemmer man det. Der skal være en tid, fordi jeg er så pligtopfyldende, at hvis der er en tid, så overholder jeg den. Også selv om jeg… jeg er ikke så slem som jeg har været. Da jeg var yngre, var det sådan noget med maven og hovedet og det hele, der reagerede. Bevidstheden ved jo godt, at jeg ikke behøver være bange, men når jeg sidder derinde, kan jeg ikke lade være med at føle den der: ”uhh”.

Virker Cope it beroligende?

Faktisk nej, den fik mig jo til at tænke på det. Ellers havde jeg taget mit strikketøj hele tiden og strikket, fordi… da er jeg nødt til at koncentrere mig om det. Når jeg sad med den der test, så kom jeg jo til at tænke på alt det, som jeg egentlig ikke bryder mig om. Men nu havde jeg så tid til at strikke lidt bagefter, så kan man jo slappe af, indtil man skal ind. Så, nej, den vil jeg godt undvære.

Jeg går ved Ivident. Det går fint, men jeg kan ikke lade være med at være bange stadigvæk for at gå til tandlægen, men alt gik fint, og tænderne har det godt, og jeg kan tage den med ro, indtil jeg skal derud igen.

Jeg har været inde på flere forskellige tandlæger og kigge, men jeres hjemmeside så tiltalende ud. Så ringede jeg og hørte, hvordan det fungerer og så videre, og så var det helt okay. Jeg vil sige en ting: Jeg er glad for den måde jeres venteværelse ligger på, fordi du hører ikke, og lugter ikke, tandlæge før du kommer ind. Lugten reagerer jeg på, og hvis man kan høre en eller anden, der ligger inde i stolen og siger aarghh, og kan høre boret. Det er jeg glad for, at jeg ikke kan i jeres venteværelse. Så det er en kombi af flere ting.

Oppe i det røde felt

Det var dejligt, at få det overstået og tandlægen var god til at stikke, og det gik fint. Altså bortset fra, at jeg har svært ved at lade være med at spænde. Men jeg ved godt, at det ikke er realistisk og alt det her, jeg ved godt at… ja, det er dumt at lade være. Og det er dejligt, når det er overstået. Det er jo også derfor, at da jeg sad der og fik at vide, at der var noget, der skulle laves, så siger jeg, jamen gør det med det samme, så skal jeg ikke spekulere på det. En ting er, hvad bevidstheden siger, en anden ting er, hvad ens følelser siger til en. Det er oppe i det røde felt, ikke også?

Vil du anbefale Ivident?

Ja. Min datter snakker om, at hvis det gik godt med mig, så ville hun vælge jer. Så det har jeg sagt til hende. Nu skal hun bare lige finde nogle kontanter, så… hun er også pensionist, men endnu ikke tilskudsberettiget. Men, ja… så må vi hjælpes ad, så hun kan komme afsted.

Jette Lykke, 57 år
Pensionist, Malling

Var det nødvendigt?

Hvilke forbehold jeg havde? Det var jo, om det blev godt. Og så om det var nødvendigt. Hovedmålet med behandlingen er jo, at jeg får en tand som holder. Andre fordele synes jeg ikke lige, der er.

Forhåbentligt har jeg fået en tand der holder, modsat den der muligvis kunne knække hvis jeg skulle have skiftet fyldningen, så foreløbig tror jeg, det er den rigtige beslutning. Og nu passer den også. Hovedsagen er, at den sidder, som den skal og den passer godt, når jeg bider sammen. Nu er det jo en kindtand, så man ser den ikke så tydeligt. Havde det nu været en fortand, så havde det helt klart betydet noget, hvordan den så ud. Det er ikke en, jeg sådan går og flasher hver dag.

Det var væsentligt bedre at få den på, end jeg havde regnet med. Jeg havde ret ondt i tandkødet frem til mandag, så jeg var da spændt på, om det ville være lige så slemt denne her gang at få den af igen, men det er det jo ikke. Så det er rimeligt smertefrit, vil jeg sige.

Kunne du finde på at anbefale behandlingen til andre?

Ja, det kunne jeg godt.

Lise Lerke-Møller, 48 år
Sygeplejerske, Ebeltoft

Jeg havde ikke nogen forbehold

Jeg havde brækket en tand. Og så skal jeg have en ny. Der var kun at beslutte, at jeg skulle have en ny tand. Det var ikke nogen svær beslutning. Det er en fordel, at jeg skal have en ny tand.

Jeg synes, han er utrolig rar, ham, jeg har. Det går stille og roligt. Kemi betyder meget.

Vil du anbefale?

Ja, det vil jeg da i hvert fald. Det var perfekt det han lavede. Han er jo utrolig venlig.

Marta Holm, 79 år
Viby

Helt målløs over service

Jeg var hos Ivident for første gang i dag pga. skift fra en anden tandlæge. For det første blev jeg helt målløs (på den gode måde), allerede da jeg skulle bestille min tid tidligere over telefonen.

Den søde receptionist, som ringede mig op for at aftale min første tid, spurgte mig, hvornår det ville passe mig at få en tid – noget jeg slet ikke har været vant til ved min tidligere tandlæge. Jeg kunne sågar få en tid dagen efter og på et favorabelt tidspunkt, som passede ind i min skolegang. Altså er det hos Ivident på dine præmisser, og man kan mærke, at der gøres alt for at skabe en god og tryg stemning.

Fantastisk tandlæge i Aarhus midtby

Lokalerne er lyse og venlige, og jeg blev mødt af en meget sød tandlæge og klinikassistent, som tog godt imod mig, og var meget tålmodige, lyttende og opmærksomme.

Det er næsten ærgerligt, at man som ung kun skal til tjek en gang om året, for man har ikke lyst til at forlade klinikken, når først man har sat sine ben der.

Rikke Nørgaard Sørensen, 19 år
Aarhus, DK

Knækket tand

Jeg var på besøg i Aarhus i november 2014, men knækkede desværre en tand. Fandt tilfældigvis Ivident via shotgun-metoden på Google. Udover at jeg fik en akut tid samme dag, fik jeg en professionel, hensynsfuld og ærlig behandling af tandlægen, assistenten og sekretæren ved skranken.

Stor anbefaling fra en uheldig københavner.

Nicolai Skov, 35 år
København

God og grundig

Jeg bliver altid mødt af husets søde og smilende sekretær, som får en til at føle sig glad og velkommen. Tandlægerne er gode til at skabe en tryg stemning gennem hyggelig smalltalk. Jeg får altid en god og grundig behandling hos Ivident!

Marina Thostrup, 29 år
Århus

God behandling, sødt personale og god tid til patienten!

Emma Theodorsen, 22 år
Århus

Se vores præsentationsvideo

Tryk afspil og se præsentationsvideoen af vores klinik.

Er du på udkig efter en tandlæge i Aarhus, håber vi at høre fra dig!

Kontakt

Tandlægerne Ivident I/S
Banegårdspladsen 4
8000 Aarhus C

86 12 22 21
info@ivident.dk

Åbningstider

Mandag 8.00 - 17.00
Tirsdag 8.00 - 17.00
Onsdag 8.00 - 18.00
Torsdag 8.00 - 17.00
Fredag 8.00 - 15.30

 

Vi har mange kunder fra:

Brabrand

Højbjerg

Viby

Trøjborg

 

Sitemap

×

Menu

Bliv kontaktet
Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigs muligt.
[buttons]