KONTAKT KLINIKKEN

Tandlægeskræk

40 % af den danske befolkning lider af tandlægeskræk i højere eller lavere grad

Du er ikke alene om din tandlægeskræk

Det er utrolig mange mennesker, der har tandlægeskræk, og som slås med frygt og negative tanker, hver gang de skal til tandlæge – eller blot tænker på at skulle det!

Hos Ivident har vi hjulpet mange patienter med tandlægeskræk i Århus med at håndtere den altoverskyggende frygt for at gå til tandlæge. Det betyder, at vi har lang erfaring med afhjælpning af problemet.

Lider du af tandlægeskræk? Så lad os hjælpe dig med at få brudt den onde cirkel.

Hvad er tandlægeskræk?

Nogle mennesker frygter for tandlægens instrumenter, mens andre er bange for at opleve smerter i forbindelse med undersøgelse og behandling. Det kan således være flere ting, og det er heller ikke ualmindeligt, at skrækken skyldes frygten for at opdage, at noget er galt.

Tandlægeskræk har store konsekvenser for tandsundheden hos de mennesker, som lider af problemet. Faktisk går 10% af befolkningen ikke til tandlæge af denne grund. Dette hænger ofte sammen med en dårlig oplevelse. Der skal nemlig ikke mere end én dårlig oplevelse hos tandlæge til at starte en ond cirkel, hvor tandlægebesøg og behandling undgås.

Fokus på den gode oplevelse

Hos Ivident betyder det alt for os, at du har en god oplevelse. Derfor lægger vi stor vægt på at tale åbent om tandlægeskræk i vores klinik, så du føler dig tryg ved at dele dine tanker med os – på denne måde har vi de bedste betingelser for at hjælpe dig.

Lider du af tandlægeskræk, er det vigtigt, at du informerer os om dette – enten når du bestiller tid eller ankommer i klinikken. Når vi kender til din situation, kan vi nemlig målrette vores tilgange, metoder og behandlinger, således at de tilgodeser dig.

Hvordan kommer man af med tandlægeskræk?

Vi har god erfaring med at få patienter med tandlægeskræk i Århus godt i gang med behandlingen. Det gør vi ved at gøre det klart, at vi har god tid til at tage hånd om problemet. Vi behandler altid i det tempo, som passer den enkelte.

Nogle af de konkrete måder, hvorpå vi kan afhjælpe tandlægeskræk er ved at informere ekstra indgående om den forestående behandling samt ved at give mulighed for løbende information, uddybning og pauser. Tit og ofte er smertefri behandling en god måde at komme sin skræk til livs, og derfor tilbyder vi også alle vores patienter forskellige bedøvelsesteknikker.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at bestille tid til et uforpligtende besøg på klinikken, så vi gensidigt kan opbygge et tillidsfuldt forhold. Tag gerne en pårørende eller god ven med.

Vi glæder os til at møde dig og ikke mindst til at hjælpe dig med at slippe af med din tandlægeskræk!

Vi afhjælper tandlægeskræk og tager hånd herom inden behandling. Vi har hjulpet mange patienter af med tandlægeskræk i Aarhus.

Sådan siger en af vores patienter med tandlægeskræk

Vi har fået mange positive reaktioner fra vores patienter. Med vores store fokus på din specifikke situation, er det vores mål at give dig en god oplevelse hver gang du besøger os. Nedenfor kan du læse hvad nogle af dem har sagt.

Særdeles tillidsvækkende

“Selv om jeg lider af tandlægeskræk, så var den oplevelse som jeg fik hos Ivident meget positiv. Dels fik jeg en meget behagelig behandling, hvor jeg fortløbende blev orienteret om behandlingen, og dels føler jeg at jeg har fået den nødvendige behandling og ikke andet. Jeg kommer igen.”

Bent Ludvigsen

Læs flere kundeudtalelser

Læs om akupunktur

Læs om smertefri behandling

Se vores præsentationsvideo

Tryk afspil og se præsentationsvideoen af vores klinik.

Er du på udkig efter en tandlæge i Aarhus, håber vi at høre fra dig!

Kontakt

Tandlægerne Ivident I/S
Banegårdspladsen 4
8000 Aarhus C

86 12 22 21
info@ivident.dk

Åbningstider

Mandag 8.00 - 17.00
Tirsdag 8.00 - 17.00
Onsdag 8.00 - 18.00
Torsdag 8.00 - 17.00
Fredag 8.00 - 15.30

 

Vi har mange kunder fra:

Brabrand

Højbjerg

Viby

Trøjborg

 

Sitemap

×

Menu

Ring til os

Bliv kontaktet
Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigs muligt.
[buttons]