KONTAKT KLINIKKEN

Behandling for parodontose

Hos Ivident har vi to søde og smilende tandplejere, som nænsomt og professionelt behandler vores parodontosepatienter.

Hos os foregår eftersyn og tandrensning ofte som et samarbejde mellem tandlæge og tandplejer, hvor man oplever at komme til ved begge behandlere på samme dag.

På denne måde får patienten den bedste behandling, hvor behandlernes kompetencer udnyttes fuldt ud.

Hvad er parodontose?

Parodontose er en betændelsestilstand, som rammer både tandkød og kæbeknogle

Parodontose starter som en tandkødsbetændelse. Tandkødsbetændelse ses i munden ved hævet, rødt, ømt og blødende tandkød. Tandkødsbetændelse opstår, hvis bakteriebelægninger får lov til at sidde uforstyrret i munden for længe. Behandlingen er derfor en god mundhygiejne.

Parodontose er en betændelsestilstand, som rammer både tandkød og kæbeknogle. Betændelsen ødelægger den knogle som tænderne sidder fast i. Fæstetabet måler tandplejeren med et instrument, som fortæller hvor dybe tandkødslommerne er.

Sygdommen kræver god mundhygiejne og hyppige tandrensninger, hvor der fjernes tandsten og bakteriebelægninger. Dette gøres både ovenover tandkødet, men også under tandkødet i form af tandrodsrensninger.

Opdag parodontose i tide

Parodontose kan stoppes, hvis det opdages i tide. Dog kan mistet knogle ikke gendannes af sig selv. Slækker man på hygiejnen, kan parodontosen forværres og yderligere kæbeknogle gå tabt.Uden behandling ses tab og løsning af tænder.

Forskellige typer af paradontose

I dag er det ret sjældent nødvendigt at operere for at bekæmpe paradontosen

Parodontose inddeles i sværhedsgrader alt efter hvor meget kæbeknogle man har mistet. Første stadie af paradontose kan behandles med god hygiejne og dybe tandrensninger. Mere alvorlige tilfælde kan behandles med antibiotika kombineret med dybe tandrensninger.

I dag er det ret sjældent nødvendigt at operere for at bekæmpe paradontosen. I svære tilfælde af parodontose er det også tandplejerne der henviser til vores specialist som foretager parodontoseoperationerne. Tandplejernes opgave er også at informere og instruere patienterne i opretholdelse af god hjemmetandpleje.

Ividents tandplejere og tandlæger ønsker alle skal have en god oplevelse med behandlingen. Derfor gør vi meget ud af at patienter med tandlægeskræk skal føle sig trygge.

Se vores præsentationsvideo

Tryk afspil og se præsentationsvideoen af vores klinik.

Er du på udkig efter en tandlæge i Aarhus, håber vi at høre fra dig!

Kontakt

Tandlægerne Ivident I/S
Banegårdspladsen 4
8000 Aarhus C

86 12 22 21
info@ivident.dk

Åbningstider

Mandag 8.00 - 17.00
Tirsdag 8.00 - 17.00
Onsdag 8.00 - 18.00
Torsdag 8.00 - 17.00
Fredag 8.00 - 15.30

 

Vi har mange kunder fra:

Brabrand

Højbjerg

Viby

Trøjborg

 

Sitemap

×

Menu

Ring til os

Bliv kontaktet
Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigs muligt.
[buttons]