KONTAKT KLINIKKEN

Akut tandlæge i Århus

Har du behov for en akut tandlæge i Århus, kan vi hos Ivident tilbyde vores patienter akutte tider i egen klinik inden for vores åbningstider

Vi anbefaler, at du ringer til os så tidligt på dagen som muligt, så vil vi gøre vores bedste for at give dig en tid samme dag.

Vi er klar ved telefonen, hvis uheldet skulle være ude.

Brug for en akut tandlæge tid? Ring på 86 12 22 21

Vi vil sørge for at finde årsagen til dine smerter og give dig den rette behandling

Der kan være mange årsager til, at du kan få behov for en akut tid hos os i klinikken. Det kan være en knækket eller udslået tand eller smerter i tænder eller mund. Bliver din tand slået ud, er det vigtigt, at du ringer til os hurtigst muligt, så vi kan redde din tand og sætte den på plads igen.

Vi klarer din tandpine

Vi ved, at tandpine kan være en af de værste smerter, man kan være udsat for. Den kan komme meget pludseligt og går desværre sjældent over af sig selv. Har du tandpine, anbefaler vi derfor, at du bestiller en tid hos os med det samme. Tandpine kommer nemlig ikke uden grund.

Når vi får smerter i tænderne skyldes det, at der er noget underliggende galt, som kræver behandling hos tandlægen. Hvis din tandpine ikke er gået over inden for 5 minutter, vil den ikke forsvinde igen, og du kan risikere at smerterne tiltager senere samme dag uden for vores åbningstid.

Vi vil sørge for at finde årsagen til dine smerter og give dig den rette behandling, så dine smerter lindres og ikke kommer tilbage. Det er altid bedre at reagere i god tid, så vi kan finde en løsning inden du oplever omfattende smerter og ubehag.

Søger du en akut tid hos en tandlæge i Århus, vil vi meget gerne hjælpe dig med dine tandproblemer.

Akut tandlæge ved hovedbanegården

Vores klinik er centralt beliggende i hjertet af Århus

Vi ligger mindre end 100 meter fra Århus Hovedbanegård på adressen Banegårdspladsen 4, 3. sal. Det er dermed nemt for dig som patient at komme frem til klinikken uanset, om du bor i centrum eller kommer fra omkringliggende byer.

Det er også en fordel for dig, som har behov for en akut tid hos os, da der er rig mulighed for at benytte offentlig transport til Hovedbanegården – der blot er en lille gåtur væk fra vores klinik.

Kontakt tandlægevagten udenfor klinikkens åbningstider

Et behov for en akut tandlæge tid, kan desværre opstå på alle tider af døgnet, også uden for vores åbningstider. Har du smerter eller andre gener uden for åbningstiderne henviser vi til Region Midtjyllands Tandlægevagt, der kan hjælpe dig med en tid.

Har du brug for en akut tandlægetid?

Står du i en situation hvor du har brug for en akut tandlæge i området omkring Århus? Så kan vi hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med at ordne akutte tandskader, og vores dygtige og rolige personale gør oplevelsen behagelig, selv hvis du lider af tandlægeskræk.

Kontakt tandlægevagten på telefon 40 51 51 62. Åbningstiderne er fredag kl. 18.00-21.00, lørdag, søndag og helligedage kl. 10.00-13.00.

Se vores præsentationsvideo

Tryk afspil og se præsentationsvideoen af vores klinik.

Er du på udkig efter en tandlæge i Aarhus, håber vi at høre fra dig!

Kontakt

Tandlægerne Ivident I/S
Banegårdspladsen 4
8000 Aarhus C

86 12 22 21
info@ivident.dk

Åbningstider

Mandag 8.00 - 17.00
Tirsdag 8.00 - 17.00
Onsdag 8.00 - 18.00
Torsdag 8.00 - 17.00
Fredag 8.00 - 15.30

 

Vi har mange kunder fra:

Brabrand

Højbjerg

Viby

Trøjborg

 

Sitemap

×

Menu

Ring til os

Bliv kontaktet
Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigs muligt.
[buttons]